Google Earth en Streetview Downloaden
Welcome, Guest. Please login or register.
April 25, 2014, 08:49:29 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
122708 Posts in 21209 Topics by 5455 Members
Latest Member: reess001
* Home Help Search Login Register
collapse
* Google Ads

* Laatste Reactie
Kasteel met panorama in Siciliė. by ivandm53
[April 18, 2014, 10:32:31 AM]


Hier zijn we in Asbest, merkwaardige naam voor russisch stadje. by ivandm53
[April 17, 2014, 12:26:25 AM]


Leuk : Corn palace in Mitchell ,USA. by ivandm53
[April 16, 2014, 05:42:51 PM]


Re: Voor alle vliegtuigfanaten ! by ivandm53
[April 16, 2014, 01:23:34 AM]


Re: Voor alle vliegtuigfanaten ! by ivandm53
[April 15, 2014, 09:23:03 AM]


Re: Voor alle vliegtuigfanaten ! by ivandm53
[April 15, 2014, 09:22:02 AM]


Re: Voor alle vliegtuigfanaten ! by ivandm53
[April 15, 2014, 09:18:07 AM]


Re: Voor alle vliegtuigfanaten ! by ivandm53
[April 12, 2014, 10:33:26 AM]


Klik op de vele dubbele pijlen. Northern Ireland. by ivandm53
[April 12, 2014, 08:56:52 AM]


Klik op dubbele pijlen voor ruime wandling in Marokkaanse stad. by ivandm53
[April 12, 2014, 08:26:01 AM]


* Board Stats
  • stats Total Members: 5455
  • stats Total Posts: 122708
  • stats Total Topics: 21209
  • stats Total Categories: 12
  • stats Total Boards: 425
  • stats Most Online: 686

* Beste Bezoeker,
Verborgen boarden openen? Registreer hier!

Google Earth en Streetview Downloaden  |  Info Board  |  Vragen over deze website of google earth (Moderator: Maik)  |  Topic: Google Earth Installeren 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Send this topic Print
Author Topic: Google Earth Installeren  (Read 7906 times)
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« on: April 18, 2008, 09:47:41 AM »

Wegens plaatsgebrek heb ik mijn harde schijf op moeten schonen. Dus ook GE verwijderd met de gedachte dat ik die zo opnieuw zou kunnen laden en elders wegzetten. Maar wat ik ook probeer, het lukt mij niet om GE opnieuw te installeren. De procedure eindigt met de melding 'niet geinstalleerd'. Wie kan mij helpen?
« Last Edit: April 22, 2009, 04:09:44 PM by Maik » Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #1 on: April 18, 2008, 10:49:33 AM »

Hi Pido,

heb je de oude GE via uninstall verwijderd of via je configuratiescherm -> software ?
Heb je Xp of Vista ?

mocht je het gedaan hebben via de normale uninstall dan moet je een register clean programma even laten draaien.. b.v. programma CCleaner deze is freeware.

Start je computer opnieuw op en probeer het nogmaals.
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #2 on: April 18, 2008, 12:29:27 PM »

Het is verwijderd met (stom maar het is niet anders) het del commando. Ik draai XP home ed. Ook heb ik al diverse keren een register cleaner gedraaid maar helaas. Het wil niet lukken.
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #3 on: April 18, 2008, 01:06:05 PM »

Dat maakt het inderdaad lastiger om het te verwijderen, zoals je al aan geeft met de DEL functie dan heb je waarschijnlijk de google earth map verwijderd.
Er blijven veel geinstalleerde dll bestanden hangen in system32 ect.. , het is raadzaam om eerst via hitmanpro of gebruik easycleaner om alle nutteloze bestanden te verwijderen,
hiermee verwijder je ook de geinstalleerde bestanden van google earth.http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm

begrijp dat je register schoon is gemaakt, dat is al een groot plus punt.

Gr,
Maik
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #4 on: April 18, 2008, 09:29:12 PM »

Hi Maik,

Allebei je suggesties uitgevoerd. Dus Hitman en ecleaner en 2x herstart maar helaas... geen enkel resultaat. Nog steeds de melding 'niet geinstalleerd'. Nog meer ideeen Huh?

gr. Piet
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #5 on: April 19, 2008, 07:23:41 AM »

Hoi Piet,

wat je ook nog kan proberen is het volgende,

ga naar C:\Program Files\Common Files en zoek naar folder Installshield , deze moet je veranderen als naam , dus Installshield wordt OldInstallshield.

als je dit gedaan hebt, probeer dan eens opnieuw te installeren, want nu kan hij namelijk niet meer naar deze folder kijken.
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #6 on: April 20, 2008, 05:07:24 PM »

Ook weer niks. Alles nog eens met ccleaner gescand. Helpt ook niet. Nog een oude versie van google earth gevonden en geinstalleerd. Dat werkte in eerste instantie wel dus ik wilde deze versie updaten maar dat ging niet en nu draait deze oudere versie ook niet meer. Hier krijg ik telkens het openingsscherm dat ik moet updaten als ik GE wil blijven gebruiken.   Ik word er wel een beetje moedeloos van. Als je nog mee wilt denken dan graag.

Vr.gr. Piet
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #7 on: April 20, 2008, 07:23:51 PM »

Nu wordt het inderdaad lastiger, maar we gaan dit oplossen.

Zorg ten eerste dat je nomaals alles goed un-installeerd, ook nogmaals die map veranderen zoals ik al eerder heb vermeld hierboven. lukt dit niet goed.. probeer het even hiermee http://www.martau.com/archives/tu_setup.exe
dit is een goede uninstall programma.

Maak ook even gebruik van een goede virus scanner..

Download daarna alsnog http://earth.google.com/download-earth.html de nieuwe versie via deze google updater..
Wees er wel zeker van dat alles van google uit je computer is, ook de eventuele oude updater van google.

Ik begrijp dat je dit misschien allemaal al gedaan hebt, maar probeer deze volgore te gebruiken.

Gr,
Maik







Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #8 on: April 21, 2008, 10:03:38 AM »

Goeiemorgen Maik, er lijkt nu toch enig schot in de zaak tekomen. Na jou voorstellen te hebben uitgevoerd lukte het nog steeds niet. Nu heb ik het hele register handmatig doorzocht op'google' en hierop lijkende namen zoals go0gle e.d. (en dat zijn er best veel. Deze heb ik allemaal verwijderd en daarna nog een herstart gedaan. Toen de door jou genoemde link aangeklikt en wis en waarachtig gingen we een stuk op de goeie weg. maar nu blijkt dat ik enkel een sterrenhemel heb dus geen landkaart. Ook is de linkerkolom nog helemaal leeg. Is er een file achtergebleven of moet ik nog iets anders doen of instellen?

Zover in ieder geval al bedankt. Piet
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #9 on: April 21, 2008, 07:50:18 PM »

Oke, dan ben je inderdaad een stuk verder.. als je niets ziet heb je geen contact met de server van google... ga eens naar file en klik op server log on.

Zorg wel dat je firewall GE connectie doorlaat.

ik duim voor je Grin Grin

Mocht het niet zo zijn, ga dan eens naar Tools -> Options -> en daar zie je direct bij de eerste tabblad aan de rechterzijde graphics mode , daar moet je eens een andere functie kiezen.. GLmode of DirectX, dit heeft te maken met je videokaart, bij de meeste mensen staat hij ingesteld op DirectX.

Gr,
Maik

Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #10 on: April 21, 2008, 08:23:19 PM »

Deze file en server log on   en dan Tools Options, moet ik deze in GE vinden? Ten eerste is het bij nu nederlands talig en ten tweede is het grootste gedeelte van de mogelijkheden welke boven in de menu balk staan grijs ingevuld. Dus kan ik er niks mee. Maar misschien bedoel je andere files?

Ik houd nog steeds moed.

Groeten, Piet
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #11 on: April 21, 2008, 08:27:29 PM »

Sorrie inderdaad, ik heb hem zelf even veranderd in het nederlands... ik bedoel.. ga even naar Bestand en klik dan in deze menu op aanmelden server.

als dat niet werkt ga dan eens naar Extra -> Opties en dan zie je rechts Grafische Modes , deze kan je dan veranderen..
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #12 on: April 21, 2008, 08:46:16 PM »

Had ik helaas allebei al geprobeerd. Bij aanmelden server kom ik terecht op het aanmeldscherm voor GE plus. Dus aanmelden gebruikersnaam en licentiecode. Klik ik dan op de gratis versie dan kom ik dus weer tussen de sterren terecht. En het menu extra -- opties is zoals al gemeld lichtgrijs. Hier kan ik dus niks in wijzigen. Ook wanneer ik op 'toepassen'wordt klik wordt dit niet geaccepteert.

Piet
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #13 on: April 21, 2008, 08:50:55 PM »

Klopt, dat laatste is voor mij belangrijk, want nu weten we zeker dat het niet meer aan je computer ligt.. maar aan de connectie van google.

Waarschijnlijk heb je in het verleden een plus pakket geinstalleerd gehad, waardoor hij bepaalde bestanden vasthoud, waardoor je de gratis versie niet kan installeren... er is wel een methode om dit te wijzigen, moet ik even voor je opzoeken..
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #14 on: April 22, 2008, 10:25:29 PM »

Hoi Piet,

sorrie dat het even duurde, het enigste wat moet werken volgens google is http://earth.google.nl/support/bin/answer.py?answer=45607&useful=0&show_useful=1&comment=

daar staat ook in als je google earth plus hebt... deze stappen hebben we al doorlopen, maar als je het misschien volgens hun volgorde doet dan zal het probleem moeten oplossen..

Ik hoor graag van je..

Gr,
Maik
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #15 on: April 23, 2008, 04:46:32 PM »

Hoi Maik,

Alles van voren af aan verwijderd en weer geinstalleerd en wat je verwachtte (denk ik) is waar. Weer precies hetzelfde. Met dit verschil dat ik wat beter opgelet heb. Bij het opstarten, maar alleen de eerste keer, kreeg ik de volgende foutmeldingen in een klein vierkant scherm.  SETTINGS USAGE FAILED 1, Ik klik dan verder en krijg eenzelfde scherm met: SETTINGS USAGE FAILED 2.  Dan klik ik weer verder en start GE op zoals ik het de laatste dageni gewend ben. Niet goed dus.

Hopelijk heb je hier wat aan ?

Groet, Piet               
Report to moderator   Logged
Maik
Algemeen Mod
Member
*****
Offline Offline

Age: 40
Location: Nijmegen
Posts: 6256


Geniet van het leven


WWW
« Reply #16 on: April 25, 2008, 08:42:35 PM »

Hoi Piet,

dat zegt me niets, heb er naar gezocht maar het lijkt of je de eerste bent met dit probleem.

Wat ik wel kan doen, maar dat is een stukje vertrouwen tussen mij en jou , dat ik even je computer remote overneem, waardoor jij thuis mee kan kijken naar het probleem, alleen ik bestuur dan op dat moment je computer... en als het gelukt is, dan kan je het "remote programmaatje" weer verwijderen, dan kan ik er niet meer inkomen..

mocht je interesse hebben , dan moet je me even een PM sturen, want anders hebben we half nederland en belgie op je computer zitten.. Grin
Report to moderator   Logged

Streetview Belgie : www.streetview.be , Enquete Invullen www.enquete-invullen.nl
pido
Member
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #17 on: May 30, 2008, 07:52:16 AM »

Nou, het probleem is opgelost. Ik heb GE eerst verwijderd vanuit het configuratiescherm. Daarna heb ik de map GoogleEarth verwijderd. Toen heb ik vanaf de laptop de complete GE map via een memory stick naar mijn desktop gekopieerd en ziedaar. . Google Earth doet het weer.
Report to moderator   Logged
Pages: [1] Go Up Send this topic Print 
Google Earth en Streetview Downloaden  |  Info Board  |  Vragen over deze website of google earth (Moderator: Maik)  |  Topic: Google Earth Installeren « previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.1 © 2008-2009, SimplePortal
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!